Cautare

57534 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.50 secunde)
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat pentru Mediafax, comentand afirmatiile sefului statutului privind justitia, ca monitorizarea Romaniei continua pentru ca zona politica - presedinte, premier, ministru al Justitiei, Parlament - dar si CSM, nu i-au ajutat pe magistrati, ci i-au incurcat.
Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale. ... La cumpararea oricarui apartament din aceste complexuri rezidentiale, Adama ofera bucataria mobilata si o hota cadou.
Are un nepotel in varsta de 4 luni, copilul fratelui sau mai mic. Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani.
FSN-ul a restituit acesti bani pentru a cumpara bunavointa oamenilor chiar cu banii lor! Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
FSN-ul a restituit acesti bani pentru a cumpara bunavointa oamenilor chiar cu banii lor! Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu. ... Ghinionul avea sa se transforme in noroc insa noroc la ocaziile lui Niculescu (5 si 13) si Cristea (12).
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea. Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociatia Impreuna pentru Sanatatea Rurala/ SSMB si de la Clinica Anima si constau in :
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Saptamana trecuta, micuta pacienta a efectuat un control medical de rutina. ... "In 2008, in Franta, a fost efectuat un transplant de 8 organe", a precizat prof. Bastien pentru France Info. ... Din aceste motive medicii au decis sa procedeze la un transplant multiplu pentru inlocuirea organelor afectate.
Ultimul oras al Caravanei Traieste Inteligent a fost Brasovul, dupa un periplu de succes in Cluj, Constanta, Timisoara si Bucuresti.
Aveti o multime de idei pentru a va sorta prietenii si din acest motiv unii va vor privi ca pe niste ciudati. ... In orice caz, cat va fi de greu tine-ti capul sus si nu lasati pe nimeni sa va intimideze! ... Pentru cupluri sentimentele sunt intense aproape tot anul.
Nasterea lui Christos, un moment misterios:
Asadar, doamnele si domnii din zodia Taurullui sa isi faca bagajele si sa fie pregatiti. Gemeni Vesti bune pentru nativii acestei zodii. Gemenii vor primi un cadou-surpriza, dar si o suma de bani importanta.
Activitati creative pentru prichindei Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor.
Castiga o excursie la Disneyland Paris In perioada 15 martie â€" 7 aprilie, cumparaturile de minim 100 LEI in ParkLake Shopping Center iti aduc garantat un voucher de 50 LEI cadou, in limita stocului disponibil, valabil in peste 100 de magazine partenere, dar si sansa de a participa la loteria pentru marele premiu:
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Membrii Cabinetului Tariceanu sunt ceva mai bogati dupa un an de guvernare. Multi dintre ei au preferat sa-si transforme bunurile imobile in lichiditati. Altii s-au indatorat la banci pentru a-si putea cumpara imobile sau autoturisme.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca, in ipoteza in care Ion Iliescu doreste sa candideze la presedintia partidului, este liber sa o faca.
Lideri clasici si clasicizati ai sindicatelor, Dumitru Costin, Bogdan Hossu s.a., s-au intalnit cu viitorii lideri ai viitorului partid, care-si cauta un viitor de centru-stanga, si anume Gabriel Oprea si Marian Sarbu, secondati de stingherul Cristian Diaconescu si de si mai stingherul Valeriu Steriu.
google-analytics.com